Booking info

Heb je een make-up artist nodig?

Yachar Dabboussi is beschikbaar voor commerciële editorial werk, Fashion en beauty make-up als bruidsmake-up en haar. Als je interesse hebt mail mij dan ook ben ik telefonisch bereikbaar +3121636700.

Bruidsmake-up: Een bruidsmake-up wordt van tevoren goed besproken door middel van een proefmake-up. Centraal staan uw wensen en uiteraard krijgt u een vrijblijvend advies. Yachar werkt met hoogwaardige, exclusieve make-up en met veel zorg zodat u er stralend uitziet op uw bruiloft. Uiteraard kan zij naast de bruid ook andere belangrijke bruiloftsgasten voorzien van een mooie feestmake-up.

Metamorfoses: Met een metamorfose haalt Yachar de sterke punten van uw gezicht naar voren, in combinatie met een harmonisch kleurgebruik in haar make-up zodat u straalt. Het verschil van voor en na de metamorfose is verbluffend. Uiteraard is een metamorfose te boeken met fotografie, bijvoorbeeld bij een gelegenheid (verjaardag, Moederdag, cadeau, feest), zodat deze bijzondere make-up voor u een blijvende herinnering zal zijn. Tevens is er hairstyling mogelijk.

Portfolio shoot: Wil jij model worden en heb je goed portfolio materiaal nodig voor je modellenbureau? In samenwerking met een van de vaste fotografen kan Yachar  jouw make-up verzorgen tijdens een fotoshoot/ portfolio shoot. Tijdens de fotoshoot word je goed begeleid door haar en de fotograaf, waardoor je een goed totaalbeeld krijgt van je foto’s en waarbij jij op je gemak gesteld wordt. Professionele visagie is daarbij onmisbaar en zorgt voor extra mooie foto’s. Tijdens de shoot kan zij zorgen voor verschillende looks in combi met eenvoudige hairstyling. Ook krijg je advies op het gebied van styling. Dus ook voor fotoshoots met visagie in Noord Holland (Purmerend en omstreken) is zij te boeken als visagiste voor jou!

Natuurlijk is Yachar ook te boeken voor andere make-up zoals een avond- of galamake-up als u een bijzondere gelegenheid heeft. Laat u dan eens opmaken door een professioneel visagiste!

 

Het werkgebied van Yachar  is Noord Holland (Purmerend) maar ook andere locaties zijn bespreekbaar.

Voor boekingen/offertes kunt u contact met haar opnemen op het nummer 0621636700  Ik streef ernaar deze binnen 24 uur te beantwoorden.

 

 

 

Need a make-up artist?

Yachar Dabboussi is available for commercial editorial work, fashion and beauty make-up as well as bridal make-up and hair. If you are interested in a booking please use the following contact form for enquiries and rates or call +3121636700.
Thank you for contacting me! I will be getting in touch with you as soon as possible. Kind regards, Yachar Dabboussi